بازدید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از شرکت «متد»

به گزارش از ایثار، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در دیدار با مدیران شرکت «متد»  در ایام نوروز و با تبریک حلول سال نو و اعیاد شعبانیه و با اشاره به تأکید رئیس جمهور در دیدار با جانبازان مجتمع بازتوانی جانبازان اعصاب و روان نیایش در اولین روز عید مبنی بر جدیت در ارائه خدمات درمانی مناسب به جانبازان، افزودند: امسال در بنیاد شهید و امور ایثارگران سال سازمان‌دهی مجدد سازمان‌های مختلف بنیاد خواهد بود. بر اساس تصمیمات گرفته شده، اساسنامه موسسه‌های وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران بازبینی خواهد شد که در این مسیر چهار بازوی اجرایی «خدمات دهندگی»، «معاضدت حقوقی و قضایی»، «فرهنگی» و «اقتصادی» مورد توجه  قرار خواهد گرفت.

دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به امر خودکفایی توجه خواهیم داشت، گفت: بنیاد یکی از نهادهای پاسخگو می باشد و ما به عنصر مهم پاسخگویی به جامعه ایثارگری توجه ویژه داریم. بنیاد وظیفه پاسخگویی به جامعه ایثارگری و خدمت با حفظ کرامت را دارد.

ما باید بخش دولتی را وادار کنیم به ایثارگران معزز خدمات لازم و قانونی را ارائه دهد و با مشارکت بخش دولتی و خصوصی به تأمین و خرید خدمات بپردازیم و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز به صورت ناظر عمل کند. در شرکت‌هایی مانند شرکت «متد» دریافت خدمات از بخش دولتی ضرورت دارد و این شرکت باید از سه بخش بیمه‌ها، کمک دولت و همچنین توانمندی‌های خود بودجه‌اش را تأمین کند.

معاون رئیس جمهور درباره ضرورت ارائه خدمات به جانبازان گفت: یکی از موارد مطرح شده ساخت بیمارستان است و ما به مراکزی برای بیماران اعصاب و روان که تعدادشان هم کم نیست، نیاز داریم که این مراکز باید خدماتی دیگر مانند دندانپزشکی و آی سی یو نیز ارائه دهند، باید در بیمارستان‌های بزرگ اعصاب و روان؛ بخش آی سی یو، بخش داخلی و دندانپزشکی ایجاد کنیم تا جانبازان اعصاب و روان برای دریافت این خدمات با مشکل مواجه نشوند. از آنجا که اغلب ایثارگران به سن سالمندی رسیده‌اند، توجه به خدمات درمانی به این عزیزان حائز اهمیت است. شرکت «متد» برای برنامه‌های اقتصادی خود نیز باید از گروه‌های جهادی استفاده کند.

دکتر عربی مدیر عامل شرکت متد با اشاره به اینکه شرکت «متد» به عنوان بازوی بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال حاضر با ۱۱۰۵ طرح در ۱۱ بیمارستان کشور و ۵ مرکز ارتز و پروتز، دو مرکز تصویربرداری، هفت درمانگاه، یک داروخانه و سه مرکز تشخیصی، درمانی و توانبخشی در حال خدمت‌رسانی به جانبازان و ایثارگران است  دارای  چالش هایی از جمله کمبود نقدینگی  می باشد. امید است با مساعدت ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و با ارائه راهکارهایی از جمله نوسازی ناوگان های  درمانی و افزایش تعداد تخت‌ها در بیمارستان‌های سراسر کشور بتوانیم ظرفیت ها را افزایش دهیم. انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *