دور دوم وبینار معاونت سلامت با بیمارستان فجر تبریز

به گزارش روابط عمومی شرکت متد، دومین دور وبینار معاونت سلامت با حضور دکتر رحیم پور، سرپرست معاونت سلامت ، دکتر عطاری، مشاور عالی در امور سلامت،  جنای آقای لکورج، دکتر بشارتی، مدیر خدمات سلامت ، دکتر شجاعی ، سرپرست بیمارستان فجر تبریز، جناب اقای کنعانی، مدیر بیمارستان، سوپروایزر آموزشی و مترون، مسئول بهبود کیفیت در روز سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر شجاعی  ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرا رسیدن دهه ایام الله فجر،  به مشکلات موجود در بیمارستان پرداختند. در ادامه جلسه دکتر رحیم پور ضمن اشاره به شاخص مورتالیتی افزود:  مورتالیتی،  یکی از مهم‌ترین شاخص‌های بهداشتی و پزشکی است که نشان‌دهنده تعداد مرگ‌ در یک جمعیت خاص طی یک دوره زمانی معین است. این شاخص می‌تواند دیدگاه‌های عمیقی درباره سلامت عمومی، کیفیت مراقبت‌های بهداشتی و تأثیر بیماری‌ها و عوامل محیطی بر جامعه ارائه دهد. ایشان در ادامه افزود: بعد از شاخص مورتالیتی ، ایمنی بیمار و پرسنل مهم ترین شاخص ها در بیمارستان می باشد.

دکتر رحیم پور در ادامه به وضعیت پرداخت تعرفه های پرستاری در 6 ماه گذشته و همچنین تسهیل وضعیت منابع و تنخواه بیمارستان نیز پرداخت.

در ادامه جلسه سرکار خانم مرادی، مسئول بهبود کیفیت بیمارستان فجر تبریز نیز با شاره به شاخص های کیفی ( رضایت مندی بیماران، کمیته های بهبود کیفیت و حوادث (ایمنی بیمار) پرداخت. مسئول بهبود کیفیت با اشاره به تهیه فرم های رضایت مندی بیمار افزود: در حال حاضر پرسشنامه رضایت مندی بیمار تهیه شده است که حدودا 93 درصد نتایج مثبت را به همراه داشته است. در صدد هستیم برنامه های استراتژیک بیمارستان را بازنگری کرده و در قسمت فعالیت های ایمنی بیمار و پرسنل و مدیریت بحران و بلایا برآورد هزینه ها را اعلام نمائیم.

سوپر وایزر آموزشی و مترون بیمارستان نیز با اشاره به مشکلات موجود در بیمارستان افزود: در بخش نگهبانی و پرستاری با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم و به دلیل پذیرش دانشجویان جهت آموزش در بخش سالن های مطالعه و کنفرانس دچار کمبود فضا هستیم. ایشان ضمن اشاره به کهولت سن جانبازان بستری در بیمارستان افزود: از آنجایی که سن بیماران بستری در این مرکز رو به سالمندی می باشد نیازمند به تخت های بستری مختص به سالمندان می باشیم.

در پایان این جلسه دکتر رحیم پور ضمن تشکر از کادر درمانی بیمارستان و ارائه گزارش های کامل از بخش های درمانی افزود: ضمن دستور مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره ، دکتر مینوئی فر جهت تاکید و اولویت قرار دادن زنجیره خدمات درمانی از داخل منزل تا بخش های مراقبت های ویژه یکی از ابزارهای مورد نیاز بخش های آمبولانس و خدمات در منزل به ایثارگران می باشد. لذا بحث های HOME CARE جهت بستری بیماران و ویزیت آنان در منزل در دستور کار قرار گیرد. انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *