راه‌اندازی ۲۵ پایگاه امداد آمبولانس در سطح کشور توسط شرکت متد

رحمت‌اله حافظی، مدیرعامل و نایب‌رئیس اسبق هیات‌مدیره شرکت متد با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در این شرکت، گفت: چند سالی بود که وعده اجرای طبقه‌بندی مشاغل داده می‌شد ولی معوق مانده بود که بحمدالله مراحل قانونی و هماهنگی‌های آن انجام گرفت و در حال حاضر پرداخت حقوق ماهانه پرسنل شرکت در سطح کشور در چارچوب تعیین‌شده در حال انجام است.
وی با اشاره به وضعیت بیمارستان امام خمینی (ره) کرج نیز گفت: پرداخت نشدن حقوق پرسنل، عدم پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان بیمارستان از سال ۹۷ به بعد، پرداخت نشدن حقوق پزشکان این بیمارستان به مدت دو سال و وجود ۸۵۰ پرونده قضایی علیه بیمارستان موجب تعطیلی بیمارستان شده بود. بحمدالله با تلاش سخت مدیران شرکت و همراهی مسئولین استانی این مشکلات بتدریج مرتفع و این بیمارستان فعال شده و طی سال جاری نیز رتبه یک اعتباربخشی را از وزارت بهداشت دریافت کرده و بازفعال سازی این مجموعه باعث افتخار بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

افزایش تعداد ماموریت‌های امداد آمبولانس‌ها تا ۳.۵ ماموریت در روز

حافظی در مورد ناوگان امداد آمبولانس این شرکت نیز گفت: آمبولانس‌هایی که در اختیار ادارات استانی بود، تجمیع شد و طی شش ماه گذشته، یک پایگاه امداد آمبولانس در تهران به ۲۵ پایگاه استانی در سراسر کشور افزایش یافت و میانگین عملیات هر آمبولانس از یک ماموریت در روز به ۳.۵ ماموریت در روز افزایش یافت. البته آمبولانس‌های برخی استان‌ها تا ۸ ماموریت در روز را هم داشته اند.

تهران‌الکتریک می‌تواند بازوی اقتصادی شرکت متد شود
دکتر حافظی با اشاره به خروج مراکز توانبخشی از موسسه ایثار و الحاق این مراکز به شرکت متد، افزود: گرچه حقوق پرسنل مراکز توانبخشی از ابتدای سال ازسوی شرکت متد پرداخت می‌شود، ولی درآمد آنها برخلاف تفاهم‌نامه مابین این شرکت و موسسه ایثار، همچنان وارد موسسه ایثار می‌شود.

ایشان با اشاره به کارنامه درخشان بیمارستان ساسان به عنوان یکی از بیمارستان‌های زیرمجموعه این شرکت، گفت: بخش عمده ای از اصلاح فرایندها در این بیمارستان انجام گرفته و افزایش درآمدها ناشی از این اصلاحات، قابل توجه و چشمگیر است.
حافظی با اشاره به انتقال شرکت تهران الکتریک از سازمان اقتصادی کوثر به شرکت متد، گفت: این شرکت می‌تواند بازوی اقتصادی شرکت متد باشد و متد با بهره‌گیری از این ظرفیت، می تواند کیفیت خدمات‌رسانی در بیمارستان‌های اعصاب و روان جانبازان را ارتقا دهد.

وی به برگزاری اردوهای پایش سلامت برای جانبازان اشاره کرد و گفت: چندین اردوی پایش سلامت برای جانبازان در چابکسر و کردان کرج برگزار شد که رضایتمندی قابل توجه آنها و خانواده معزز آنان را در پی داشت.
پیشنهاد من این است که این اردوها برای جانبازان اعصاب و روان، کانادین، بصیر و نخاعی ادامه پیدا کند.
دکتر حافظی در خاتمه از هیات‌مدیره قبل و پرسنل این شرکت تقدیر و تشکر کرد و توفیق بیشتر اعضای جدید هیات مدیره در گرامیداشت مقام ایثار را با ارائه خدمات بهینه به آنان خواهان شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *