۵۰ درصد از بستری‌های بیمارستان صدر جانبازان زیر ۲۵ درصد هستند

به گزارش ایرنا: یکی از مسائل و دغدغه های رئیس بیمارستان صدر در رابطه با جانبازان اعصاب و روان بستری در این مرکز فرهنگ رفتار با این بزرگواران است.

رئیس بیمارستان روانپزشکی صدر در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: جانبازان با بالا رفتن سن دچار بیماری‌هایی جسمی حاد نظیر قلبی و دیابت می شوند. زمانی که می‌خواهیم بیماران را به دیگر مراکز اعزام کنیم با توجه به انگی که در جامعه به بیماران اعصاب و روان زده شده است بیمارستان‌های عمومی به سختی آنان را می‌پذیرند. زمانی که این عزیزان دچار سکته قلبی یا مغزی می‌شوند علائم بیماری روانی آنها فروکش می‌کند و دیگر توان تکان خوردن ندارند چه برسد به اینکه بخواهند به کسی آسیب وارد کنند.

ایشان در ادامه دیگر از مشکلات جانبازان اعصاب و روان را کمیسیون و در نظر گرفتن میزان درصد جانبازی برای آنها عنوان و تاکید کرد: چون به بیشتر این افراد زیر ۲۵ درصد جانبازی تعلق گرفته و حقوق بگیر نیستند با مشکل زیاد معیشتی مواجه اند، مسئولان باید در این زمینه تدابیری بیاندیشند.

ارائه خدمات به ۱۰ هزار بیمار در بیمارستان صدر 

رئیس بیمارستان روانپزشکی صدر با بیان اینکه بیمارستان روانپزشکی صدر از سال۱۳۷۷ پس از بسته شدن بیمارستان نورافشار بازگشایی شد و بیماران اعصاب و روان از آنجا به این مکان منتقل شدند، بیان کرد: این بیمارستان دارای ۴۰ تخت مصوب بستری و چهار تخت اورژانس می باشد و تیم درمان در بخش‌های تخصصی روانپزشکی، روانشناسی، کاردرمانی، پرستاری و مددکاری به جانبازان خدمات ارائه می‌دهند.

دکتر ضیاء با بیان اینکه در این بیمارستان با ضریب اشغال بالای ۹۰ درصد فعالیت می‌کنیم، گفت: در بیمارستان صدر سالانه به هشت تا ۱۰ هزار بیمار خدمات روانپزشکی، قلبی و عروقی، داخلی و نورولوژی ارائه می‌شود. انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *